Slovenský web je obohatený o nový web – www.darcekove-vouchery.sk, vďaka ktorému môžete vašich blízkych obdarovať originálnym darčekom – voucherom do kvalitnej reštaurácie.

Na jednom mieste nájdete ponuku gurmánskych reštaurácií, ktorých návšteva podľa portálu sľubuje skutočný kulinársky zážitok. Portálom overené reštaurácie v Bratislave a na Slovensku ponúkajú vouchery na konzumáciu s neobmedzenou či dlhou – niekoľkomesačnou až ročnou platnosťou, takže sa nemusíte báť, že obdarovaný nestihne využiť darovanú službu. Darček v podobe voucheru z Darčekových voucherov nemá žiadne obmedzenia, nemusíte sa viazať na konkrétnu ponuku reštaurácie, ako je to často v prípade zľavových portálov.

Gurmánske darčeky môžete vyberať podľa cenovej úrovne, lokality či zamerania reštaurácie. V ponuke portálu sú gurmánske či exotické reštaurácie, národné kuchyne, nájdete i reštauráciu s ponukou sushi či reštaurácie s vyhliadkou. Postupne pribúdajú ďalšie reštaurácie. Portál nájdete na adrese www.darcekove-vouchery.sk

Značky: